50 Mbit – Bredbånd

En 50 Mbit/s bredbåndsforbindelse er en hurtig internetforbindelse, som giver dig muligheden for at udnytte internettet, præcis som du ønsker.
Med en 50 Mbit forbindelse er muligt, uden problemer at streame film i høj kvalitet, spille computerspil og lytte til musik fra f.eks. Spotify. Alt sammen fra flere forskellige enheder, på en og samme tid. Derfor egner et 50 Mbit bredbånd sig utrolig godt til en almindelig familie, hvor streaming og computerspil bliver benyttet på daglig basis.

Desværre kan hastigheden være svær at opnå, hvis man ikke får sit internet via kabel-tv eller fibernet.
Det bliver mere og mere normalt, at de normale bredbåndsløsninger kan levere hastigheder på 50 Mbit. Man bør dog være opmærksom på, om man kan modtaget den fulde hastighed, inden man bestiller 50 Mbit bredbånd.
Din adresse betyder nemlig en hel del for, hvilken hastighed du kan få. Bor du inde i byen, har du de bedste muligheder for at kunne modtage de højere hastigheder, som f.eks 50 Mbit bredbånd. Bor du derimod ude på landet eller i små byer, kræver det ofte, at der ligger en fibernet ledning i nærheden, for at du kan komme op og modtage hastigheder på og over 50 Mbit.

Med 50 Mbit er du dækket ind, for langt de fleste udfordringer. For mange familier er det endda i overkanten. Kig på dit forbrug, har du virkelig brug for 50 Mbit eller kan du nøjes med mindre?
Rigtig mange kan svare ja til dette spørgsmål. I stedet for at bestille en forbindelse på 50 Mbit, som du muligvis ikke kan få leveret. Så kan det langt bedre svare sig at købe f.eks. en 30 Mbit forbindelse, hvor du er sikret hastigheden. På den måde slipper du for skuffelsen og undgår at betale for mere, end du reelt set har brug for.

50 Mbit er for dig, som ikke går på kompromis med hastigheden. Er i flere med et højt internetforbrug, som benytter forbindelse på samme tid?  – Det kan være i downloader meget eller streamer film i utrolig høj kvalitet. Så kan det meget vel betale sig, at have en 50 Mbit forbindelse.
Vi anbefaler 50 Mbit bredbåndsforbindelse til husstande, hvor der streames, surfes og downloades store filer fra flere enheder på samme tid.

Hvornår bør man undgå 50 Mbit?

Er du ikke typen, som streamer HD film på internettet eller downloader store filer. Streamer du af og til en film på Netflix eller HBO, så er 50 Mbit slet ikke nødvendigt. Du kan derfor spare dine penge, ved at bestille en forbindelse på 30 Mbit eller måske helt ned til 20 Mbit. Du kan mod stor sandsynlighed ikke mærke en hastighedsmæssig forskel, før du begynder at downloade og streame på samme tid.

Med 50 Mbit vil du selvfølgelig have flere muligheder på internettet, men hvis man ikke er en 3-5 computere online på samme tid, så er det ikke nødvendigt med så høj en hastighed.

Ved nogle udbydere tilbyders 50 Mbit bredbånd med minimumshastighed. Dette er især godt for dig, som ikke bor i midt byen, da afstanden til den nærmeste internetcentral kan have afgørende betydning for den hastighed, som du kan modtage.